Life Coaching

Energetische therapie / coaching

Soms vinden er situaties/ uitdagingen in je leven plaats, waardoor je het gevoel kunt hebben, dat je even niet meer weet welke kant je op moet. Dan kan het fijn zijn als er even iemand met je meekijkt en een stukje met je meeloopt.

Energetische therapie / coaching is er op gericht om je leven weer helder te krijgen op die momenten dat dat voor jou echt even nodig is. Je krijgt antwoorden op de vragen wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Dit zijn 3 belangrijke levensvragen waarmee we aan de slag gaan. Vanwege mijn achtergrond als Malva / Chakra therapeut ga ik ook samen met jou op zoek naar de eventuele (energetische) blokkades die jou nu nog in de weg staan om je vrij en onbelemmerd te voelen in het leven. Er is volop ruimte voor jouw verhaal en voor wie jij bent. We focussen ons op hetgeen je zou willen en wensen voor jezelf.

Als ervaren energetische therapeut / coach voor vrouwen kan ik je begeleiden om weer in contact met je gevoel de regie terug te gaan krijgen over jouw leven. We werken allereerst aan het vergroten van je zelfvertrouwen en het leren kiezen voor jouw eigen geluk.

Contact

Alles staat of valt met de klik die je ervaart met je coach. Het is ontzettend belangrijk voor jouw groeiproces dat je je 100% veilig voelt bij jouw coach en je gezien en gehoord voelt door hem of haar. Ik vind dat de vertrouwensrelatie hierin de basis is die nodig is voor de echte groei in je bewustzijn. Als dat klopt kunnen er wonderen plaats vinden.

Je kunt met alles bij mij terecht, van even niet lekker in je vel zitten tot een burn-out hebben, depressie(s), vermoeidheid, hoog sensitiviteit, de overgang, verdriet, boosheid, trauma’s, rouw en /of relatieproblemen. Maar ook als je op zoek bent naar meer zingeving in je leven of als je een hele andere richting in wilt gaan slaan op het gebied van werk of privé. Voel je meer dan welkom, alles is bespreekbaar en mag er zijn!

Bij mijn manier van coachen horen woorden als troost, warmte, licht, energie, hartscommunicatie en inspiratie. Resoneert dit nou ook met wie jij bent en wat jij belangrijk vindt? Dan hoop ik je snel te mogen ontmoeten en met je te mogen gaan samenwerken!

Tarief

€ 70,- p/u

Online coaching: 50 euro per 45 minuten

Ervaringen

error: Deze content is beschermd.