De

"Now I See Me"

Fotoshoot

Dit is een Fotoshoot die je heelt, omarmt en verwarmt!

Ik weet dat er nog altijd best veel vrouwen zijn, die diep van binnen ook heel graag een keer tijdens een ontspannen fotoshoot, prachtige foto’s van zichzelf zouden willen laten maken. Want hoe leuk is het, om allemaal mooie foto’s van jezelf te hebben, waar je uit kan kiezen voor je social media of om thuis ingelijst aan de muur te kunnen hangen? Maar ik weet zelf ook uit eigen ervaring, hoe spannend het kan zijn, om je echt helemaal op je gemak te voelen als je daar dan uiteindelijk voor die camera staat. Vaak ben je toch nog erg gespannen tijdens zo’n Shoot en lukt het dan niet om je echt helemaal te ontspannen en je helemaal op je gemak te voelen. En dat zie je helaas ook terug op de foto’s. Daardoor zetten veel vrouwen die stap niet zo snel, om toch die prachtige portretten van zichzelf te laten maken, waar ze zelf uiteindelijk heel blij mee zouden zijn.

Contact

alt

Now I SEE ME FOTOSHOOT

Tijdsduur: 2,5 à 3 uur

3 kledingwissels

10 digitale prints op hoge resolutie

LOCATIE:

PRIJS:

Book Ticket

Apeldoorn

€350,00

Juliette

Prints, albums of wanddecoratie van de foto’s zijn uiteraard te bestellen tegen een meerprijs. Het is ook mogelijk om in combinatie met de Fotoshoot jouw levensverhaal vast te laten leggen, om zo naast de foto’s ook nog een kostbaar document over jezelf te hebben. Hierin staat beschreven wie jij bent en wat je belangrijk vindt in het leven. Het is een ode aan jezelf of iets moois om na te kunnen laten voor je dierbaren als je er op een dag niet meer bent. Tarief voor het interview en het document zijn: € 295 euro.

Als het echt niet mogelijk voor je is om naar mij toe te komen, kan ik in overleg ook naar jou toe komen. Ik reken dan 0,39 cent de kilometer buiten Apeldoorn. Ik kijk er naar uit om je binnenkort te mogen ontmoeten en er met jou samen een onvergetelijke ervaring van te maken!

Warme groet,

Juliette

error: Deze content is beschermd.