Vrouw in haar Kracht Traject

Dit traject is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die beter willen leren omgaan met hun gevoeligheid in een wereld die hen soms wat overweldigt. Je zult tijdens 5 intensieve coachingsessies worden uitgenodigd om steeds dieper te gaan ontdekken en ervaren wie je nu eigenlijk echt bent. Dit kan je verder gaan helpen in relatie tot jezelf en ook tot je omgeving. Je zult merken dat je authentieker wordt en steeds meer zal gaan leven vanuit jouw ware innerlijke zelf.

Het traject richt zich vooral op het ontwikkelen van meer zelfliefde, authenticiteit en het herstellen van de diepere verbinding met jouzelf. Je gaat ook veel leren over de werking van de chakra's en de aura. Hierdoor ontdek je hoe je jezelf energetisch beter kunt beschermen tegen invloeden van buitenaf. Je zult daardoor steeds beter in je eigen energie kunnen blijven. Je zelfvertrouwen, intuïtie en innerlijke kracht zullen gaan toenemen.

Contact

We gaan in dit traject met de onderstaande vragen aan de slag:

1. Wie ben jij echt?

2. Wat zijn jouw talenten en gaven in dit leven?

3. Hoe leer je bewust om te gaan met jouw gevoeligheid?

4. Wat is eigenliefde en authenticiteit?

5. Wat zijn jouw dromen en wensen voor jezelf in dit leven?

6. Hoe ga je je eigen plek in de wereld innemen?

In dit traject werken we met het unieke Zielsrouteplannerkaartendeck. Dit is een prachtige set kaarten, speciaal ontworpen voor vrouwen. Deze prachtige kaarten werken ondersteunend en verhelderend bij het in het in contact komen en het bewandelen van jouw eigen Zielspad in dit leven!

Ik hoop je binnenkort in mijn praktijk te mogen begroeten en al mijn liefdevolle aandacht en talenten in te mogen gaan zetten bij het begeleiden van jouw hulpvraag. Ik ben een hele passionele en toegewijde coach/therapeut en geef al mijn kennis en kunde aan jou om je zo succesvol mogelijk te kunnen begeleiden tijdens jouw groeiproces.

Dit krachtige transformatietraject werkt o.a. erg helend bij klachten van een burn-out, depressie, vermoeidheid, hoog sensitiviteit, de overgang, verdriet, boosheid, trauma’s, rouw en /of relatieproblemen

Tarief: 495 euro

Wat ontvang je daarvoor;

Een uitgebreide telefonische intake

5 intensieve coachingsessies à 90 minuten

100 euro Korting op de Now I See Me Fotoshoot

*actie

Je kunt aansluitend aan dit traject de “Now I See Me Fotoshoot” aan jezelf cadeau doen voor maar 250 euro i.p.v. 350 euro! Dit is een prachtige kroon op jouw proces! Een liefdevol cadeau voor jezelf, als reminder dat je jezelf altijd op de eerst plaats moet blijven zetten!

Warme groet, Juliette

Ervaringen

error: Deze content is beschermd.