Kim

Ervaring

From:

Kim

Wat een ervaring! Wat een vrouw! Na het winnen van de Now I See Me fotoshoot ging ik op 4 dec 2020 naar de "studio" van Juliette. Nou ja studio zo voelde het helemaal niet het voelde als een warme plek waar heel veel rust hing... Geen idee met wat ik kon verwachten ging ik zonder verwachtingen er naar toe. Ik ontmoette Juliette wat een warme vrouw!

We begonnen met een kopje thee en macarons wat een feest! We gingen in gesprek over wie ik ben, wat ik wil zijn en hoe ik mezelf zie en hoe ik mezelf graag zou willen zien. Op dit moment zit ik al een tijdje behoorlijk in de knoei met mezelf en zag weinig positiefs in en aan mezelf; hoe jammer is dat eigenlijk. Juliette liet me zien en voelen dat ik er mocht zijn!

Op sommige momenten heel confronterend maar oh zo eerlijk! Het was een middag met een lach en een traan want ze wist me absoluut te raken! Ze liet me met andere ogen naar mezelf kijken. Ik was benieuwd naar het resultaat en met 1 woord wauw; ik zie mezelf zoals ik ben! Het was een ervaring met een gouden randje! Lieve Juliette ik kan je niet genoeg bedanken voor wat het voor mij gedaan heeft! Je bent een parel!

error: Deze content is beschermd.